AKTUELNO

Svojim izgledom na velikoj žurki povodom završetka ''Zadruge 2'' je sve oduševila.

Spektakularna žurka povodom kraja još jedne uspešno završene sezone rijaliti programa "Zadruga", održava se ove noći u sklopu luksuznog imanja u Šimanovcima na kojoj su prisutni svi oni koji su radili na ovom velikom projektu, bivši zadrugari i gledaoci TV formata koji je pomerio sve granice.

Foto: Pink.rs

Na žurku je u veoma glamuroznom izdanju stigla i pevačica Nadežda Biljić, koja ove sezone nije odustala od svog učešća već je postigla veliki uspeh i osvojila šesto mesto i luksuzni automobil marke Škoda.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: UZ ZADRUGARE SLAVI SVOJ ROĐENDAN: Maja Berović otvorila ŽURKU NA SPEKTAKULARAN NAČIN, obratila se Luni Đogani, pa poručila: Dokazali ste zašto ste broj 1! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Nadežda Biljić je večeras u Šimanovce stigla u izazovnoj beloj haljini. Biljićeva je u razgovoru sa novinarima portala Pink.rs rekla da se nije čula sa Suzanom Perović, da je tužila Mikija Đuričića, kao i da se večeras neće javiti Tomi Paniću.

Što se tiče morala, morala sam... Mislim da ja nemam pravo da pričam o moralu, ali mislim da se nikada nisam folirala. Tužba protiv Mikija je podneta, a sa Suzanom se nisam čula. Videćemo još oko pesama šta će biti. Juče sam gledala svoje bisere na Jutjubu, ali to sam ja. Kada bih rekla da se kajem zbog Tome, pljunula bih po sebi. Meni je bilo lepo, ali sa njegove strane nije. Neću mu se javiti večeras - rekla je Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'