AKTUELNO

Večeras su se prvi put videli nakon superifnala.

Voditelj Darko Tanasijević razgovarao je tokom spektakularne žurke u "Zadruzi 2" sa Stanijom Dobrojević i Markom Markovićem koji su svoju ljubavnu vezu započeli pred kamerama u Beloj kući. Stanija je rekla i zbog čega prvi dan nakon što je izašla iz rijalitija, nije provela sa Markom.

Foto: TvPink Printscreen

Porodica me spakovala i odvezla kući. Prvi dan moram da provedem sa njima, a sa Markom sam se srela malopre pred dolazak na žurku - govorila je Stanija.
Stanija mi se nije javljala, ali kada mi se javila bilo je sve super. Bio sam se malo zabrinuo - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je u nastavku rekla i da je po izlasku sa imanja dobila kritike od svoje majke, a zatim se dotakla svađe koju je imala sa Lunom Đogani u superfinalnoj noći "Zadruge 2" na Rajskom ostrvu.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je to Luna uradila obraćajući se Marku preko mene. Nesrećna je! Ponavlja joj se ista priča. Drugi put pred kraj je ostavljena i tražila je najmanju sitnicu. Oprostila sam joj to. Luna najbolje zna da li su to njene bubice ili joj je nešto rečeno. Ja nisam deo te priče. Ne bih ja komentarisala tuđe veze - rekla je Stanija.
Luna Đogani prišla je pogrešnoj osobi - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević je za kraj otkrila da se nije čula sa Vladimirom Tomovićem, svojim bivšim dečkom iz "Zadruge" i istakla da nije uspela da isprati šta je sve pričao o njoj dok je ona bila u Beloj kući.

Nisam, nisam... Nisam ni tražila šta je sve radio dok sam bila u Zadruzi. Moje emocije su bile iskrene. On da je bio iskren, naša veza mi uspela. Odlazim u Ameriku za sedam dana. A Marko dobro priča engleski - govorila je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'