AKTUELNO

Nisu dugo izdržali da se ne posvađaju!

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani i superfinalisti druge sezone "Zadruge" Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Maja Marinković gostovali su ove noći kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije Maja je rekla da je prezadovoljna svojim plasmanom u najgledanijem TV formatu i istakla da smatra da je to najzaslužnija situacija kada je Marku na glavu prosula šerpu punu mleka.

Foto: TV Pink Printscreen

To je veliko iznenađenje bilo i za mene. Iskreno nisam očekivala peto mesto, s obzirom na to da sam bila sve vreme solo. Prijatno sam iznenađena što imam toliku podršku. Mislim da je šerpa presudila i mislim da je presudilo i to što sm bila iskrena i svima rekla sve u lice - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne nervira me. Bilo me je par dana blam zbog toga u ''Zadruzi'', a sada me baš briga. Gledam to sada kao jako smešan klip. Onaj šamar koji sam dobio od Marijane, to je bilo bljak, a šerpa je top. Ja sam apsolutno spreman da zaboravim sve ružne stvari, ali uslov je da se te stvari ne ponavljaju napolju. Evo, sada je krenula Maja sa provokacijama, kao "šerpa"... Šalim se Majo, nisi - pričao je Marko.

PROČITAJTE: OTKRIVENO: Evo gde su Ana i David bili tokom žurke, Biljana Dragojević potpuno PROMENILA PLOČU! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Klip je hit! Naravno da treba da se zaboravi sve što je bilo - dodala je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

'