AKTUELNO

I to na šestomesečnicu njihove veze.

Luna Đogani i Marko Miljković imali su svoj prvi susret večeras u emisiji Ognjena Amidžića "Amdži šou", nakon što su napustili najgledaniji rijaliti program na našim prostorima "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije Marko i Luna govorili su o svom mogućem pomirenju, a Marko je ponovo istakao da je najavio bivšoj devojci da će obaviti ozbiljan razgovor 14. jula kada se navršava pola godina otkako su započeli svoju romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pustio Luni poruku sinoć posle emisije. Zato što sam u emisiji najavio datum kada ti trebalo da se vidimo. Rekao sam da hoću da porazgovarao kao ljudi 14.07. kada je nama šest meseci veze. Ona je potvrdila to i rekla je posle svega da hoće. Tako da smo se dogovorili za datum. Pisalo se nešto da hoću da mi rodi bebu. To demantujem. Ja još nisam došao u taj stadijum. Još imam emocije, naravno da imam - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Da, naravno da imam emocije. Ne može to tek tako da prestane za dva dana. Ne znam što je bitan datum samo - prokomentarisala je Luna Đogani.
Pa žena koja se uključila me navela. Osetio sam potrebu. Luna je rekla da to nije čula, a verovatno je čula - dodao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam čula, bila sam na žurki. Ognjene, bićeš obavešten gde će to biti. Ja nisam rekla da postoji šansa da se pomirimo. A nije ni on rekao. Možda postanemo najbolji drugari - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'