AKTUELNO

Kome je posvetila ovu pesmu?

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" Luna Đogani odlučila je da se posveti muzičkoj karijeri, a bivši dečko Sloba Radanović odlučio je da joj pomogne i nauči je da peva.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Luni želim mnogo sreće u karijeri. Pokazala je da ima žicu za šoubiz, nema sumnje da će uspeti. Naučiću Lunu da peva - rekao je Sloba Radanović.

Foto: Pink.rs

Anabela Atijas otkrila je da će pesme njene ćerke Lune biti biografske, a sudeći po tekstu prve numere "Deveti krug pakla", Đoganijeva svog bivšeg momka opisuje kao suludu grešku i đavoljeg advokata. Da li je reč o Marku Miljkoviću ili Slobi Radanoviću, blogerka nije želela da otkrije.

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Hotel je mračan, to je predvorje glamura, na zidovima tvoje slike, kakva nekultura. Kusur od nula je tvoja kula, od ovih pijuna ti si vodeća figura. Pitam te da li može telo da mi sedne, duša mi stoji jer si spustio roletne. Toliko puta je bez aduta, za minut stiže žuta me minuta. Hajde digni me na tron. I opet ti, suluda greško, i opet ti đavo sa smeškom. Sa svima si kul, sa svima si drug, advokat pakla deveti krug - glasi deo teksta Lunine numere.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'