AKTUELNO

Otkrila šta se desilo i na večeri pre provoda.

U sinoćnoj emisiji "Amidži šou", kod voditelja Ognjena Amidžića, gosti su bili učesnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i to takmičari koju su osvojili prvih pet mesta, pobednica Luna Đogani, zatim Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Maja Marinković.

Pročitajte još: OVO JE MOJ ŽIVOT: Luna Đogani otkrila ko joj ulepšava SVAKI DAN nakon 'Zadruge 2'! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Aleksandra su odlučile da odu u provod nakon emisije, a destinacija im je bio jedan splav na kom radi Jovana Tomić Matora. Paparaco ekipa portala Pink.rs uhvatila je trenutak kada Maja poziva Marka na splav, iako su pre toga imali žestok sukob, pa nas je sve zanimalo šta se u provodu desilo. Kada smo pozvali Maju, javio nam se njen otac Taki i rekao da ona spava, Aleksandra je bila u žurbi, a Marko je bio nedostupan, pa smo informacije iz prve ruke dobili upravo od Jovane.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Bila sam na večeri sa Ljubom, Sanjom, Milanom i Banetom. Ljuba mi je rekla da će doći Aleksandra i Maja i one su došle, pravo da vam kažem, Marka nisam ni videla. I drago mi je što ga nisam videla. Drago mi je što sam ih ugostila, posle je došao i mali Adam. Bilo je lepo i zanimljivo. Da sam videla Marka, ne znam kako bih reagovala, ta osoba ne postoji za mene - ispričala je Matora.

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Jovana Tomić Matora

#Maja Marinković

#Marko Miljković

'