AKTUELNO

Gledateljka je smatrala da je Luna promenila ponašanje prema Marku i da je pogrešila

Nadežda Biljić i Aleksa Savić večeras gostuju u emisiji "Narod pita" kod voditelja i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića, a u program se uživo uključuju i gledaoci, koji su tokom proteklih deset meseci danonoćno pratili dešavanja u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2".

Foto: Pink.rs

U program se uključila gledateljka koja se predstavila kao jedna od "Markovih žena", koja je priznala da je podržavala Lunu Đogani ranije, ali više ne, zbog svega što se izdešavalo sa Markom Miljkovićem.

Ja sam jedna od "Markovih žena", što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do poslednjih 15 dana, dok nisam videla promenu. Bila je drska, bezobrazna, osetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu - rekla je gledateljka.
Da, smatram da je voli - kratko je odgovorio Aleksa.
Nije mu dovoljno verovala ili nije želela, strah me je da se ne uvredi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo "Markovih žena", ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dve ćerke i svakoj bih poželela Marka u život -

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'