AKTUELNO

Prokomentarisali su svoju prvu veliku svađu.

Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostuju Ana Korać i David Dragojević. Voditelj Milan Milošević je sa njima razgovarao o svemu onome što zanima javnost, a verna publika koja proteklih deset meseci danonoćno prati dešavanja u Beloj kući je takođe imala priliku da se uključi u program.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je video-prilog svađe Ane i Davida tokom jedne žurke koju je organizovao Veliki šef, a Dragojević se smejao i igrao dok je prilog trajao.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam bio nasilan, to je izgledalo tako. Hteo sam da je umirim. Nisam je stisao za ruke, samo sam je držao, nisam bio nasilan, hteo sam da je poljubim. Ne volim kada imamo neku raspravu - rekao je David.
Ovo je bila prva naša svađa. Ja sam htela da ga pustim da vidim kako će da se ponaša, da nije bilo kamera, skrcala bih ga, ne znam šta bih mu radila... Toliko mi je bilo odvratno. Htela sam da raskinem sa njim, u tom trenutku mi je bio odvratan, onda sam namerno uzela da cepam ono, upozorila sam ga, onda je on tu gađao tim čašama, bilo je strašno - nadovezala se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

'