AKTUELNO

Ovo će vas sigurno iznenaditi!

Pevačica i modna ikona Dijana Janković, na inostranom tržištu poznatija kao Didi Džej, popričala je sa nama o novostima u njenom životu, a na samom početku druženja istakla je da nas očejuju noviteti kada je u pitanju njena muzička karijera.

Foto: TvPink Printscreen

Ima svašta novo, nedavno sam završila svoj album koji uskoro izlazi. Uradili smo dva nova spota, koja su baš spektakularna, urađeno je baš po američkim pravilima. Ideje su jedinstvene, nisu iskopirane... Što sam ja i želela da ostvarim - ispričala je Dijana.

Kako važi za jednu od pevačica koja izuzetno pazi na oblačenje i prati sve svetske modne trendove, hteli smo da čujemo njeno mišljenje o kombinacijama njenih koleginica. Tako je prva na spisku bila Kristina Kija Kockar, za koju je Dijana imala samo reči hvale.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim, lepo izgleda, pink boja je jako trendi. Cipele, koje ja zovem plastične, su svetski trend. Frizura je opuštena, Kija je lepa devojka - izjavila je Dijana.

Nakon Kije pokazali smo joj i zanimljivo izdanje pevačice Zorice Brunclik koja svojim glasom, ali i pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prepoznatljiva po svom stilu, frizura je jako trendi, sviđa mi se njena kosa - istakla je Jankovićeva.

Sledeća na redu bila je novopečena mama Mia Borisavljević, koja je dobila lepe komentare, ali i jednu malu zamerku.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam koji je dizajner u pitanju, ali ja bih dodala neke detalje i drugačiju frizuru. Ravnu kosu do kolena i neku ogrlicu, haljina je okej, ali nije dovršena - posavetovala ju je pevačica.

Tamara Milutinović takođe se našla pred oštrim sudom Jankovićke.

Što se ovoga tiče, šta znam, mislim da je okej. Ne znam za koju varijantu je, ne znam gde je krenula i šta je snimala, ali mislim da nije za dnevnu varijantu - rekla je Dijana.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj ostavili smo Lunu Đogani i Anabelu Atijas, za koje je Dijana otkrila da su i ponele njene komade odeće na jednom fotografisanju, a potom je i prokomentarisala njihov stajling na superfinalnoj žurki ,,Zadruge 2".

One su imale priliku da ponesu moje komade na jednom snimanju. Lunina haljina mi se jako dopada, i ovo na ramenima je lepo izraženo. Anabela... Možda bih haljinu promenila, ali Luna mi se baš dopada - a potom je čestitala Đoganijevoj pobedu u ,,Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Anabela Atijas

#Dijana Janković

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Mia Borisavljević

#Tamara Milutinović

#Zorica Brunclik

'