AKTUELNO

Spremni su da zapale studio

Voditelj televizije Pink i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, ugostiće u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare Draganu Mitar, Lazara Jeremića i Lepog Miću. On će sa njima razgovarati o svemu onome što je obeležilo njihovo učešće u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga 2", kao i o svemu onome što se dešavalo po njihovom izlasku iz Bele kuće.

Pročitajte još: 'KRALJICA SE VRATILA' Dea Đurđević otkrila šta je poručila svojim kolegama kad je ušla u studio! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Draganino učešće u "Zadruzi" ostaće upamćeno po njenim mnogobrojnim ispovestima iz privatnog života, kao i po povezivanju sa Markom Miljkovićem i Nenadom Aleksićem Ša. Bivša modelsica ovih dana ima problema sa svojim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, od koga se trenutno razvodi i koji ju je tužio, tražio alimentaciju od nje i želi da joj oduzme dete.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Jeremić je ostao upamćen kao jedan od kontroverznijih učesnika "Zadruge 2". Iako je na početku rijalitija flertovao sa Lunom Đogani, ona je odbila njegova udvaranja, a on se na neko vreme skrasio pored Nataše Moskve. Nakon toga su krenule priče da je zaljubljen u svog druga Davida Dragojevića, a po izlasku iz Bele kuće, Lazar je priznao da je spreman na sve kako bi osvojio Lunu, kao i da bi je oženio.

Foto: Pink.rs

Lepi Mića poznat je po svom britkom jeziku i iznošenju stavova. Ovaj bivši zadrugar osvojio je 7. mesto u superfinalu i već je jednom gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita" i svojim učešćem je izazvao lavinu komentara. Zasigurno će tako biti i ove noći.

Foto: Pink.rs

O svemu ovome, kao i o mnogo toga još biće reči u večerašnoj emisiji, a ukoliko Vi imate pitanja za bivše zadrugare, moći ćete da ih postavite kada voditelj Darko da za to znak.

Budite uz TV Pink i večeras, jer odmah posle emisije "Hit Tvit" na kanalu ružičaste televizije ćete moći da pratite emisiju ''Zadruga - narod pita''!

Pink.rs

#Darko Tanasijević

#Dragana Mitar

#Lazar Jeremić Jera

#Lepi Mića

#Zadruga 2

'