AKTUELNO

Danas je prava lepotica iako nije ćesto u medijima.

Pevačica Nataša Đorđević bila je najpopularnija krajem 2000. godine kada je i objavila nekoliko hitova. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, ona se povukla sa estradnog neba.

Foto: Printscreen Youtube

Ona se retko pojavljuje u medijima, još ređe snima pesme, a preživela je pravu dramu. Pevačica je umalo nastadala kada ju je, kako je i sama rekla, njen bivši, nevenčani muž Goran Živković udario svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta i ubije!

Foto: Printscreen Youtube

Nataša je u tom periodu, iako je bila vidno istraumirana, otkrila detalje ovog nemilog događaja.

- Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

- Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije.

Đorđevićeva je otkila da je imala sreće i preživela ovaj napad.

- Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - ispričala je tada pevačica i dodala da je odmah otišla u policiju i prijavila, ostavila automobil kao dokaz i otišla kući.

Ona se danas totalno promenila, a mnogi tvrde da izgleda bolje nego ikada.

Autor: B. R.

#Nataša Đorđević

'