AKTUELNO

Ovo će je nasmejati do suza.

Naslednik srpske dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović često izjavljuje ljubav svojoj verenici Bogdani Rodić putem društvene mreže Instagram. Veljko je svoju verenicu na različite načine pokušavao da iznenadi, bilo je tu raznih citata, pesama, posveta.

Foto: Pink.rs

Ovoga puta, Veljko se odlučio za drugačiji pristup, pa je objavio smešnu priču i označio Bogdanu, što je nju sigurno nasmejalo.

Kako bi videla muževljevu reakciju, žena je napisala na papiru: "Otišla sam, ne vraćam se". Skrivena ispod kreveta, žena je čekala da se njen muž vrati. Ušao je u sobu, video papir, napisao nešto na papiru i počeo da peva, u potpunosti zadovoljan. Pet minuta kasnije, uzeo je telefon i pozvao nekoga: Krećem sada, drugi ludak je otišao. Na putu sam, zapamti mnogo te volim. Odvezao se autom. Ljuta žena je izašla ispod kreveta i pročitala šta je napisao. Mogu da ti vidim stopala. Otišao sam po hleb. Prestani da budeš retardirana i napravi večeru - podelio je Veljko fotografiju na kojoj je ovo pisalo.

Foto: Printscreen Instagram/Veljko Ražnatović

Pročitajte još: Ceca ima vilu u Beogradu, a evo kako izgleda njen dom na Kipru! ZAVIRITE U LUKSUZNO ZDANJE KOJE PEVAČICA KRIJE DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! (FOTO+VIDEO)

Ono što je sigurno jeste da Bogdana zbog ovoga neće zameriti svom vereniku i da je ovo samo jedna od njihovih internih šala.

Pink.rs

#Veljko Ražnatović

'