AKTUELNO

Bračni par rešio je da spakuje kofere i sve probleme ostavi iza sebe.

Hrvatska pop zvezda Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić juče su po prijavi Milana Popovića saslušani u Upravi kriminalističke policije u Beogradu, nakon čega su rešili da zaborave nedaće koje su im obeležile početak godine i odmah otišli na daleki put.

Foto: Pink.rs

Seve i Igor su spakovali kofere i otišli u daleku Ameriku, gde će, po svemu sudeći, pokušati da skrenu misli od mnogobrojnih problema kojima su bili izloženi proteklih dana.

Bračni par Kojić javio se najpre svojim prijateljima na društvenim mrežama iz aviona, a onda i sa predivne plaže u Kaliforniji - pevačica je objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim petnaest godina mlađim suprugom i pokazala da trenutno ne razmišlja o navodima svog bivšeg partnera, zbog kojih su pozvani na saslušanje.

Moja sreća - napisala je Severina u opisu fotografije na Instagramu.

Podsetimo, Severinin bivši partner Milan Popović podneo je tužbu protiv bračnog para Kojić zbog toga što je Igor na svom nalogu na Instagramu objavljivao nage fotografije petogodišnjeg A. P., kojeg je "kralj bakra" 2012. godine dobio u vanbračnoj zajednici sa hrvatskom pevačicom.

Foto: Printscreen Instagram/Beta

Seve i Igor najpre nisu želeli da daju bilo kakvu izjavu okupljenim novinarima, da bi potom na pitanja o saslušanju govorili o Severininim novim pesmama.

Autor: D. Tanasijević

#Igor Kojić

#Milan Popović

#Severina Kojić

#pevačica

'