AKTUELNO

Pojedini su mislili da naziv pesme ima totalno drugačije značenje.

U večerašnjoj emisiji ''Amidži šou'' voditelj Ognjen Amidžić je ugostio popularnu pevačicu Natašu Bekvalac koja je pre nekoliko dana objavila pesmu ''Dođi mami''.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša i Ognjen su iskoristili priliku da prokomentarišu njen novi singl, a Bekvalčeva je u jednom trenutku tražila i od publike u studiju da joj kaže kako im se dopada pesma.

Baš je drugačija, Ognjene čuo si je. Nadam se da se sviđa i publici u studiju? I ''Mala plava'' je dočekana na nož, a posle su je zavoleli. Mislim da će to biti slučaj i sa ''Dođi mami'', svakom šoku treba malo, da se slegne sve. Znam da je atmosfera u pesmi čudna, ali treba biti inovativan. Posle 20 godina mogu da priuštim sebi da eksperimentišem. Saradnja sa Cobijem je super. Kliknuli smo, uvek ima vremena za mene - govorila je Nataša, pa je znatiželjnom Ognjenu otkrila šta znači ''Dođi mami'':

Foto: TvPink Printscreen

To je Brajina rečenica. Prepuštam publici da sama razume to kako hoće, ali za mene to znači da je neko tamo kod mene siguran i da ne treba da se brine. Svakako, reakcija je dobra. Niko nije ravnodušan, ili vole ili im se uopšte ne sviđa - rekla je Bekvalčeva

I.R.

#Nataša Bekvalac

'