AKTUELNO

Kija je imala zanimljiv komentar.

Alen Ademović, bivši pevač grupe "Orkestar za svadbe i sahrane" koju je formirao Goran Bregović, prešao je u grupu Miligram, koju je osnovao Aleksandar Milić Mili. Alen je nedavno napustio i grupu Miligram i pokrenuo svoju solu karijeru i mnoge je interesovalo da li je u svađi sa Milijem.

Pročitajte još: SADA JE DALA PRAVO OBJAŠNJENJE! Nataša Bekvalac je izazvala veliku pažnju pesmom 'Dođi mami', a sada je otkrila kakvo značenje ona ima!

Foto: TvPink Printscreen

U finalnoj emisiji 11. sezone popularne emisije "Amidži šou", Alen je voditelju Ognjenu Amidžiću otkrio zašto je napustio grupu, a Kristina Kija Kockar, koja je takođe bila gost je prokomentarisala.

Dogovor se završio, ja sam poželeo da krenem u solo vode. Svi su mislili da smo se posvađali, nema svađe. Ni sa njim se nisam posvađao, ni sa Bregovićem. Ne znam da li je našao novog pevača -  rekao je Alen.

Foto: TvPink Printscreen

Znala sam da otprilike imamo isto godina, jer osećam kao da smo odrasli zajedno. Sećam se kada si počeo da nastupaš, ja sam tada bila kraj malih ekrana i videla da smo slično godište i sada vidim koliko smo odrasli - prokomentarisala je Kija.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Alen Ademović

'