AKTUELNO

I dok je jedan mladić uspeo da osvoji žiri i dobije svih pet glasova, drugom to nije pošlo za rukom.

Podgoričanin Pavle Sekulić rešio je da se stručnom žiriju "Pinkovih zvezda" i milionskom auditorijumu predstavi pesmom "Produži dalje" Zdravka Čolića.

Foto: Printscreen

On je svojom maestralnom interpretacijom uspeo da podigne publiku na noge, ali i svih pet stolica, što članova žirija, što mu je obezbedilo prolazak u narednu fazu takmičenja.

Foto: Printscreen

Mislim da sam te gledala u prošlom krugu. Ta tvoja brada me podseća kao da si završio vojni rok, priznaj. U međuvremenu si toliko napredovao da, ne samo što bolje pevaš, nego si baš onako postao Pinkova zvezda - nije štedela komplimente Maja Nikolić, kao ni ostale njene kolege iz žirija, dok mu je Dara u šaljivom tonu rekla:"Produži dalje".

Foto: Printscreen

Odmah nakon njega na scenu izašao je dvadesetosmogodišnji Marko Stojanović iz Prokuplja, koji se predstavio pesmom "Nije ljubav fotografija" Saše Matića.

Foto: Printscreen

On nije imao sreće kao prethodni kandidat - samo jedan glas mu je falio za direktan prolazak dalje, a članovi žirija su mu objasnili šta je to nedostajalo za najvišu ocenu.

Foto: Printscreen

Odmah si počeo falš. Prva reč koju si počeo da pevaš, odmah je bila falš. Bude tu nešto lepo, pa padneš opet. Moć u glasu imaju ljudi koji se znaju na ovoj estradi, mi smo očekivali da pukneš, ali ništa od toga. Borio sam se da dignem stolicu, ali za pet sigurno nisi - iskren je bio Šaban.

Foto: Printscreen

Sa njegovim mišljenjem bili su saglasni i ostali članovi žirija, ali i sam kandidat, koji je bio svestan da njegov nastup nije bio za peticu.

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#pevačica

#Šaban Šaulić

'