AKTUELNO

Mnogi nisu verovali u njihovu romasnu, koja je ipak opstala.

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju ljubavnu priču pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2", i to nakon što je Dragojevićeva verenica Aleksandra Subotić napustila rijaliti.

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, Ana i David su nastavili vezu i nakon superfinala "Zadruge 2" u kom je Dragojević osvojio 12. a Koraćeva deseto mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Za njih dvoje je danas poseban datum, jer slave svoj mali jubilej, šest meseci veze, koja je preživela mnogo turbulencija do sada.

Gde je voda najdublja mi smo plivali, samo uzvodno znamo i kad su nas rušili mi smo ustali... Hvala ti za sve i nikada te neću pustiti iz naručja jer si ti moja! Volim te najviše! 6 meseci - napisao je David uz fotografiju sa Koraćevom.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mitar stigla u Centar za socijalni rad NERASPOLOŽENA I NATEČENA! Svi čekaju da se pojavi Siniša! (VIDEO)

Ana je takođe svom dečku čestitala ovaj jubilej nežnim rečima, putem objave na svom Instagram profilu.

Ljubavi, hvala ti za sve što činiš za mene, hvala ti za ogromnu ljubav koju mi pružaš, ti si moja puzla, spajalica, moj svet. Volim te najviše na svetu! 17 - napisala je Koraćeva.

Zatim su usledili mnogobrojni komentari podrške, čestitke, ali bilo je i negativnih komentara, poput onih da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'