AKTUELNO

Ona je pobedila u ovoj igri, a sada će se u istom takmičenju oprobati i Karić.

Portal Pink.rs objavio je nedavno vest da je Stefan Karić prvi zvanični učesnik "Zadruge 3". Njegovo ime se često pominjalo tokom prve dve sezone "Zadruge" i Karić je dovođen u ljubavni odnos sa mnogim bivšim zadrugarkama.

Foto: Printscreen Instagram/karic_stefan

Pročitajte još: O OVOME SE SPEKULISALO MESECIMA! Kija otkriva za Pink.rs da li je ZAMERILA Sanji i Matoroj što su se POMIRILE sa Lunom, a EVO šta je rekla o Ani Korać! (VIDEO)

Jedna od njih je i Kristina Kija Kockar, pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", koja je čak nekoliko puta uhvaćena u Stefanovom društvu. Iako su ih mnogi povezivali, njih dvoje su ipak u prijateljskim odnosima, a kada je ekipa našeg portala srela Kiju na jednom snimanju, upitali smo je da li je čula vest o njegovom ulasku, kao i da li mu je dala neki savet, budući da je ona odnela pobedu u ovom takmičenju.

Ja to znam pre vas (smeh). Ako kažem da sam ga savetovala, reći će ljudi da ja režiram "Zadrugu". Neću ništa da ga savetujem, neka se sam snađe. Ja za to znam već duže vreme, pružiću mu podršku, naravno, on je moj dobar prijatelj - ispričala je Kija.
Sviđa mi se naslov, zezala sam ga danas "San srpskih devojaka". D*pe sam mu pomerala za to. On je jako dobar momak i kulturan, potrudiću se da ga čuvaju tamo - dodala je Kockareva.

Foto: Pink.rs/Miloš

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Kija Kockar

'