AKTUELNO

Ovo će ponovo podići prašinu.

Kako domaći mediji prenose, pevač Darko Lazić zaboravio je da čestita rođendan svojoj ćerki Loreni, koju je dobio u prvom braku sa pevačicom Anom Sević.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SAZNAJEMO! Hitno reagovali nadležni organi: Siniši Dragutinoviću PRODUŽENA mera ZABRANE PRILASKA Dragani Mitar! Ovo su svi DETALJI

Darko se nije pojavio ni na rođendanskom slavlju koje je Ana sama priredila u čast Loreninog rođendana, a koje se desilo desetak dana pre pravog datuma rođenja. Navodno, bio je sprečen da dođe zbog unapred zakazanog nastupa, a onda je u medijima pljuvao bivšu suprugu, optužujući je da je namerno zakazala proslavu za taj datum da on ne bi došao, budući da je, navodno, znala da će on biti sprečen. Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikada nije desilo - rekao je izvor blizak pevaču.

Izvor dalje navodi da, osim što nije čestitao rođendan, Darko nije ni organizovao proslavu iako je to svojoj naslednici obećao.

Foto: Andrej Nihil

Izvor takođe tvrdi da je Ana pokušala da opravda Darka kod Lorene. Podsetimo, pevač je nedavno izazvao lavinu komentara kada je prokomentarisao rođenje svog sina Alekseja te je izjavio: "Ćerka jeste lepa vest, ali sin je sin".

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'