AKTUELNO

Godinama je ulagala u sve to!

Popularna pevačica Dara Bubamara uživa u svojim poslovnim obavezama, a njena pozitivna energija kojom zrači oduševljava publiku koja je voli i podržava dugi niz godina. Ona ne krije da u slobodno vreme uživa u luksuzu svog dupleksa koji je nedavno kupila u Beogradu, ali niko nije znao da Bubamara poseduje još nekretnina.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona za sada ima četiri nekretnine i jedno zemljište u ukupnoj vrednosti od 700.000 evra. Pored garsonjere od 30 kvadrata za koju je iskeširala 30.000 evra, Dara je u katastar upisala i luksuzni dupleks u rodnom gradu, koji je pre nekoliko nedelja kupljen za 200.000 evra.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Pevačica po nastupu zaradi oko 5.000 evra, a kako se ovim poslom bavi već 26 godina, rano je počela da ulaže u nekretnine, kako za svoju dušu, tako i za izdavanje, te tako garsonjeru u Novom Sadu izdaje, dok ona sama živi u dupleksu od 170 kvadrata.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Dari je, posle razvoda od Milana Kesića, ostao dupleks od 130 kvadrata na Dedinju, u vrednosti od 260.000 evra, kao i stan od 60 kvadrata u Parizu, vredan vrtoglavih 180.000 evra.

Pink.rs

#Dara Bubamara

'