AKTUELNO

Nova runda obračuna popularnog repera i pevačice!

Stefan Đurić Rasta izazvao je pravi haos na društvenim mrežama kada je žestoko prozvao Eminu Jahović zbog pesme "Eksploziv", koju je snimila sa Gazdom Pajom.

Foto: Printscreen YouTube/IDJTunes.TV

Nova pesma Emine Jahović zvuči kao najjeftinija kopija Senide, na sezonskom popustu, 'made in China'! Druga ruka! Zašto? - napisao je Rasta pre nekoliko nedelja, a prašina se i dalje nije slegla.

Medijsko prepucavanje je nastavljeno, a Rasta ostaje pri svom stavu - da je Emina pošto-poto želela da njena muzika zaliči na Senidinu, koja je danas veoma popularna.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je žao što su se tu generalno uvredili neki pevači koji nisu bili baš tvorci te pesme. Ja sam obožavalac i kritičar muzički i rekao sam nešto što je zaista 60 odsto komentara, to je odjeknulo mnogo jače nego bilo koji komentar nekog slušaoca. To je prosto istina koja možda boli - objasnio je Rasta u "Premijera - Vikend specijalu", a potom dodao:

- Ipak je Senida neko ko se toliko autentično pojavio sa svojim toliko autentičnim zvukom da je to prosto nemoguće ne prepoznati, ako se zaista to htelo - zaključio je reper.

Foto: Dragan Medaković

Pink.rs

#Emina Jahović

#Stefan Đurić Rasta

'