AKTUELNO

Iako trenutno uživa u dalekoj Americi, Severina Kojić nije želela da propusti druženje sa premijernom ekipom.

Muzička zvezda Severina Kojić se direktno iz Amerike, u kojoj trenutno boravi, telefonskim putem uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i sa Tijanom Pricom, Ognjenom Nestorovićem i milionskim auditorijumom Pink televizije podelila kako se provodi sa suprugom na drugom kontinentu.

Foto: Printscreen

- Baš sam srećna što ste me zvali. Nedeljno popodne provodim lepo, u sreći i zadovoljstvu - rekla je Seve, koja nije krila da je to zbog toga što je njena balada "Kao" postigla veliki uspeh.

- Ja volim kad volim. Ljubav se ljubavlju vraća. Jako sam srećna, ova pesma nije pravljena da bude hit, a postala je prihvaćena. Imala sam sreću da mi pesme pišu veliki kompozitori, ali pre šest godina sam čula jednu pesmu na radiju i htela sam da čujem autora. To su Filip Miletić i Miloš Roganović, oni su mi muzička braća, sa njima sam napravila veliki uspeh - iskrena je Severina, koja je za pesmu snimila i zanimljiv spot.

Foto: Printscreen

- Nisam prihvatala ideju vratolomija, to bi mi poremetilo dušu, moju emociju i emociju pesme. Htela sam da budem ušuškana, pa sam pitala bend da li žele da snime spot sa mnom, jer su oni moja druga porodica - otkrila je Severina u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i rekla da se neizmerno raduje predstojećem studijskom albumu, ali i velikoj koncertnoj turneji.

Foto: Jelena Balić

Autor: D. Tanasijević

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Severina Kojić

#Tijana Prica

#pevačica

'