AKTUELNO

Svi su bili šokirani!

U emisiji "Zadruga - Narod pita" večeras gostuju Mina Vrbaški, Aleksa Savić i Eleonora Miljković, koje je ugostila voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Uživo u program se uključila Ivana Vrbaški zbog čega se Mina šokirala. Ona je govorila kako je njena ćerka izašla zrelija iz rijalitija.

Ona je drugačija izašla. Nije bila kao posle prve sezone. Porasla je u svakom smislu te reči. Ipak, javnost se cela okomila na nju. Mislim da to nije fer prema njoj. Verujem da je okej da popriča sa Aleksom o svemu, to sa Norom je bilo kao neko druženje. Mene samo zanima da li je Nora išla u neku školu, da je obuče. Sećate se da su ušli kao par (Marko i Nora). Priznajte, što nema m*da da prizna neke stvari kao moja Mina. Još mi glumi nešto i neće da gostuje u Amidžiju, to je tek druga priča. Minu podržavam čak iako uđe u Zadrugu 3 - govorila je Ivana Vrbaški, a onda se Nora osetila prozvanom:

Foto: TvPink Printscreen

Nije tačno, rekla sam da nismo imali ništa, već da se upoznajemo. Imate klipove i gledajte me. Imate pametnija posla, da se bavite vašom ćerkom, da gledate šta ona radi i čime se bavi, a ne da brinete o meni - rekla je Nora.
Je l' trebala da me se odrekne? Šta - vikala je Mina, a a Nora je ignorisala:

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Ni za sve pare ne bih otišla tamo da se rvam u čokoladi - govorila je Nora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta

I.R.

#Mina Vrbaški

'