AKTUELNO

Tuga do neba!

Bivša misica Dijana Milojković se godinama borila kao lavica protiv karcinoma, a tokom današnjeg dana njena porodica i najuža familija je morala da se suoči sa činjenicom da je ova hrabra devojka preminula.

Zbog toga što je prelepa misica bila pravi predstavnik borbene žene i svega onoga čime jedna devojka može da se ponosi, njena snaja je odabrala da svojoj budućoj naslednici da ime Dijana.

Ova odluka pokazuje da je Dijana neko ko je svojim ponašanjem i svojim karakterom i te kako zaslužio da se njegovo ime prenese na mlađa kolena, a ono što je sigurno jeste da će Dijanina sestričina biti ponosna na svoju tetku.

Fotografija u nastavku svedoči da je Dijana imala jaku želju da upozna bratanicu, pa je u to ima čak i naručila jastuče za kolevku na kojoj je izvezeno zlatnim slovima njeno ime.

View this post on Instagram

Bila sam jako ganuta pre par dana kada sam čula da će jedna mala princeza dobiti ime po svojoj tetki! ❣️ Za dve godine koliko radim ovaj posao i nakon puno prepiski sa mamama, tetkama i bakama, hajde i tatama koju su u manjini 😊 ovo je drugi takav slučaj za koji sam čula. Razmišljala sam o tome kolika je sigurno ljubav prema osobi po kojoj dete nazivate i čime sve takvu čast treba zaslužiti. Moj sin je ime dobio po muževljevom deki i jako mi je drago što je tako, što ima staro Srpsko ime koje je već postojalo u porodici. ❣️ Kada ste birali imena za svoje mališane da li ste uzimali u obzir ona kojih već ima na porodičnom stablu ili ne? 🌳👨‍👩‍👧‍👦 . . Kruna sa vezom - 1200 Jastučnica sa vezom i čipkom - 1700 . . #ogradicezakrevetac #ogradicezabebe #bebioprema #bebijastuci #bebikrevetac #svezabebe #bebe #nurserydecor #kidsroom #babyroomdecor #handmade #custommade #madewithlove #posteljinazabebe #posteljina #jastuci #posteljina #pomeri #vez #posteljinapomeri #baby #trudnoca #drugostanje #podlogazaigru #decjasoba #pamuk #unikatnipokloni #unikat #original #rucnirad

A post shared by 👼💫 Bjanka® on-line store 💫 👼 (@b_j_a_n_k_a_) on

Pink.rs

#Dijana Milojković

'