AKTUELNO

Smatra da je bitnije ono što se dešava u njihovom domu.

Ekipa emisije "Premijera" posetila je nastup pevačice Katarine Živković u Vrnjačkoj banji i sa njom porazgovarala o njenoj novoj pesmi "Klan", ali i o ljubavnom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je jedna od glavnih atrakcija u Vrnjačkoj banji popularni "Most ljubavi", na kome parovi stavljaju katance sa svojim imenima kako bi njihova ljubav zauvek trajala, reporteri "Premijere" upitali su mladu pevačicu da li bi i ona svoje ime stavila tu kada bi našla "gospodina pravog".

Ja nemam neko mišljenje koje bi devojke volele da čuju vezane za taj "Most ljubavi". Po mom mišljenju nešto drugo treba da se zaključa. Emocije, srce, duša, taj ključić i katanac ne znače ništa. Ja kad volim, moje srce je zaključano, ne volim avanture i nešto što kratko traje. Ja sam iskrena, realna i otvorena, kad si takav, prosto nemaš mesta da budeš romantičan. Ja maštam o tome, emotivna sam jako, ali morate biti sigurni i u drugu stranu, da ona isto tako doživljava, a to je retkost. Jako je bitno šta vam se dešava u kući, nego šta je kamera zabeležila, Instagram, mislim da je to sve neko foliranje, a to nije hrana za moju dušu - rekla je Katarina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'BEZ LUNE BI BIO NULA' Rat ne prestaje! Gagi brutalno isprozivao Slobu: Ti si teška seljačina i BALVAN! (FOTO)

Ceo intervju možete pogledati u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Katarina Živković

'