AKTUELNO

Iako se spekulisalo da je karijera stavila njihovu ljubav na test, glumački par stavio je tačku na te priče.

Jedan od najpopularnijih glumačkih parova na javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, godinu za nama pamtiće po velikim izazovima i uspesima na poslovnom planu.

Sloboda je ruku pod ruku sa Monikom Beluči i Emirom Kusturicom širom sveta promovisala film "Na mlečnom put" i osvajala crvene tepihe, a Vojin je odigrao jednu od životnih uloga u filmu "Santa Maria della Salute", oživevši jednu od najvećih ljubavnih priča, između Lenke Dunđerski i Laze Kostića.

Kako to obično biva, s obzirom na to da su često bili razdvojeni, počele su priče kako je karijera stavila njihovu ljubav na test.

Međutim, Sloboda je odlučila da stavi tačku na ove priče i objavi zajedničku fotografiju, što inače retko čini.

Nakon 15 godina veze, od čega su devet u braku, Sloboda i Vojin nemaju potrebu da se u svakom trenutku drže za ruke, da razmenjuju nežnost u javnosti ili da jedno drugom ostavljaju poruke na društvenim mrežama.

Oni ljubomorno čuvaju svoj brak za sebe, a to što se Vojin na premijeri pojavi sa koleginicom Tamarom Aleksić, a Sloboda ide ruku pod ruku sa Kusturicom, shvataju kao posao i nije im bitno da svoju ljubav javno pokazuju, kako bi nešto dokazali.

Ipak, Sloboda voli da ponekad, za sebe, objavi fotografiju sa suprugom, što je bio slučaj i ovog puta.

Fotografijom sa Vojinom, glumica je oduševila pratioce, koji nemaju često priliku da ih vide zajedno na društvenim mrežama.

Ovim je Sloboda definitivno stavila tačku na sve spekulacije da su ih poslovne obaveze udaljile, jer su oboje potpuno svesni izazova koje njihov životni poziv donosi.

Autor: M. Đurović

#Sloboda Mićalović

#Vojin Ćetković

'