AKTUELNO

Ništa nije želela da sakrije!

Ove noći voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević kao domaćin ugostio je bivšu učesnicu Zadruge 2 Aleksandru Subotić u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Oni su već na samom početku sumirali utiske o svemu što joj se dogodilo tokom njenog učešća u Zadruzi, a ono što ju je najviše povredilo je postupak majke njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića, Biljane Dragojević, koja se okrenula protiv nje iako je njen sin taj koji je počinio javnu prevaru pred očima javnosti i to sa učesnicom Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ja protiv te žene nikad lošu reč nisam rekla, a ona se odjednom okrenula protiv mene. Ali, ni to me više ne zanima - rekla je Aleksandra.

U studiju je pušten i snimak Davidove žestoke svađe sa Ramonom Beganović, a sve zbog njenog navodnog pokušaja da mu se približi. Ovo je ujedno bio još jedan dokaz da je tada branio njegovu ljubav sa Aleksandrom, a ona je večeras imala drugačiji pogled na celokupnu situaciju koja se dogodila pre nekoliko meseci.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva sam prostakuša bila, glupača. Ja tek sad vidim kako je to izgledalo! Jadna gospođa sudija. Kakva sam ja budala, u šoku sam. Ovako sam se ponašala jer sam bila nesigurna u sebe. Nešto me je ubeđivalo da verujem u njega, unapred sam kidala i branila. Ja sam htela da rastrgnem devojku (Ramonu). Meni je neko šapnuo u toaletu, rekao mi je da je Ramona bacila oko na Davida, tada sam bila najnesigurnija. Ja sam njega volela, on je moj i to je tada bio haos! To je počelo da me izjeda iznutra. Čekala sam sitnicu da je napadnem. Nije mi se ni Mića sviđao, jer sam mislila da on sve to zakuvava sa Ramonom. Znam da je konstantno bila uz Davida. Nisam znala šta se dešava. U jednom trenutku smo krenuli da igramo, ona ga je uhvatila za zadnjicu, počela je da ga dotiče. David je meni to rekao. Tada mi je rekao da udarim budalu - rekla je Aleksandra.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'