AKTUELNO

Nije želela da skriva emocije!

Bivša učesnica Zadruge 2 Aleksandra Subotić je večeras specijalni gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je sa njom odmah započeo razgovor o svemu što je obeležilo njeno učešće, a koje je privuklo veliku pažnju javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je odlučila da prizna da zaista postoji osoba koja joj je ulepšala život, a to je njena čuvena simpatija koju je pominjala u Zadruzi. Aleksandra je ispričala pojedine detalje vezane za svog novog dečka Petra, ali nije mogla, a da ne spomene čime ju je "kupio" i kakvim gestovima joj je pokazao i dokazao da je pravi muškarac.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, pre ulaska u rijaliti imala sam neku šemu, priču sa njim. On je meni rekao da ne pravim gluposti, jer će me sačekati. I ja sam njemu rekla da ne radi ništa dok ja unutra govorim da imam simpatiju. Kakvu mi je slavu priredio, to je bilo zapanjujuće, a još više me iznenadilo to što me je sačekao. Lepo provodim vreme sa njim, nisam opterećena više ni sa čim. Ne postoji neko ko mi unosi lošu energiju, osećam se zaštićeno i ispunjeno. Nije to čovek sa kojim sam ja u braku, nego sam u vezi. Ko to zna šta će biti u budućnosti - ispričala je Aleksandra.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'