AKTUELNO

Otvorila dušu.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Aleksandru Subotić, sa kojom razgovara o aktuelnostima iz njenog života, kao i njenom učešću u najgledanijem rijalitiju u Evropi, "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju Aleksandru sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljku koja se uključila uživo u program je zanimalo da joj Aleksandra objasni situaciju o kojoj se polemisalo, a to je da li je istina da je dobila dete sa dečkom svoje majke Ljube Pantović, kao i u kakvom je odnosu sa stricem Srboljubom Subotićem i svojom sestrom Goranom.

Ta priča počinje od mog strica, dok je mama boravila na Farmi. Ja jesam krenula u vezu sa tim čovekom, moj stric je zvao novine da pusti tu priču da bi izašao na kraj sa mnom. On je tom pričom meni obeležio život. Taj čovek nikada nije došao u moju kuću i rekao da je mamim dečko. Nikada nisam videla bilo kakvu intimu između njih dvoje. Ona jeste njega dovela, ali ga je predstavila kao druga. Taj čovek je bio prijatelj mog oca, bio je neki klinac tada koji je dolazio kod mog tate i oni su tu nešto radili, pa je neko nekoga prevario, pa su zaratili. To je bio neprijatelj mog tate, moja mama nije bila u dobrim odnosima sa tatom, ona je njega dovela u kuću. On nije bio dečko moje mame, barem da sam ja svedočila tome. Odjednom izlazi natpis "mamim dečko" - ispričala je Aleksandra, pa odgovorila na pitanje o svom stricu Srboljubu.
Smatram da ili ima neki problem ili želi da se istakne na neki način. Ne vidim poentu svega što on radi. On drži neke lajvove, pljuje me. Ako nemaš šta lepo da kažeš za mene, ne moraš ni ružno. Smatram da to nije lepo, ja sam ipak ćerka njegovog brata - dodala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam se čula sa sestrom, krivo mi je zbog toga. Nisam uspela da stupim u kontakt sa njom. Nisam ni išla u Kaluđericu od kada sam izašla iz rijalitija. Ona nas verovatno gleda, može i da se javi - istakla je Aleksandra.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

'