AKTUELNO

Bori se svim silama da zadrži sina pored sebe.

Bivša zadrugarka Dragana Mitar trenutno prolazi kroz veoma težak period. Ona se bori za starateljstvo nad svojim sinom sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, koji ju je maltretirao psihički i fizički tokom njihovog braka.

Dragana je pred kamerama emisije "Premijera" priznala koliko joj je teško zbog ovog period koji joj je život nametnuo.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam razvod koji ne mogu da rešim sporazumno, šokirana sam bila jer moram da vodim borbu za starateljstvo. Mislim da dete treba da bude uz majku, to sigurno nije dobro za dete - navela je Dragana vidno tužna i potresena, a zatim otkrila da je fizičku torturu doživela neposredno pred ulazak u "Zadrugu":
Prošle godine smo imali raspravu, pre nego što je trebalo da uđem u "Zadrugu", on me je čak i udario,ja sam obavestila policiju, bili smo u Centru za socijalni rad, ali ja sam povukla tužbu zbog Jovana. Posle smo otišli na more, ja sam mislila da će se neke stvari promeniti, međutim, kada sam izašla iz "Zadruge" krenulo je to psihičko vređanje i maltretiranje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana ne krije koliko je tužna zbog mogućnosti da njen sin pripadne Siniši, pa ističe da će sve uraditi kako bi mali Jovan ostao sa njom.

Jovan je trenutno sa mnom, jer je leto i Centar za socijalni rad još nije odredio model viđanja. Ja sam sa njim popričala, rekla sam mu da sada malo drugačije živimo, on mi je rekao: "Mama, ja želim da budem sa tobom". On je mnogo pametan, ništa ružno neću da kažem detetu - navela je Dragana.

Ona je otkrila i da joj Dragutinović redovno šalje fotografije sa novom izabranicom, koja je takođe majka.

Foto: TvPink Printscreen

Vidim da je našao tu devojku sa kojom provodi mnogo vremena. Ona je isto majka, ne mogu da verujem čemu takvo ponašanje njega prema meni - zaključila je bivša zadrugarka.

Ceo prilog iz današnje emisije "Premijera" pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Mitar

#Premijera

'