AKTUELNO

Danima joj je bilo loše!

Katarina Kaja Ostojić ugrozila je svoje zdravlje zbog tempa kojim radi, pa je tokom ručka sa prijateljicom pala u nesvest. Pevačica je tada hitno prevezena u Urgentni centar, a prema rečima izvora danima se osećala iscrpljeno.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

- Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila obrok i pravila se da je sve u redu. Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom - priča izvor i dodaje:

- Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući - zaključio je izvor.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Autor: Pink.rs

#Kaja Ostojić

'