AKTUELNO

Zablistala u punom sjaju!

U emisiji "Premijera" bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić progovorila je o najnovijim dešavanjima nakon izlaska sa velelepnog imanja kao četvrtoplasirana učesnica.

Vest koja je odjeknula u medijima je da je svoje srce poklonila novom momku, koji je stariji od nje i ima sina. Ona ne krije da se njena ćerka Magdalena druži sa sinom njenog novog dečka, kao i da se lepo slažu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je proteklih meseci bila izolovana od svoje ćerke, Subotićeva ističe da izgubljeno vreme pokušava da nadomesti sa njom na crnogorskom primorju, gde uživa u svim čarima sa čovekom koji ju je osvojio.

Upoznala je i njega, ima sina i lepo se druže. Jako je pažljiv, jako je brižan, prvi put imam dečka koji ima dete - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je već poznato, tokom boravka u Beloj kući zadrugarka je uspela da izgladni odnose sa svojom majkom Ljubom Pantović, te je otkrila da je bila kod nje, kao i da će im se ponovo pridružiti ku narednim danima.

Priča koja je podelila region jeste svakako ljubavni trougao između Aleksandre, Ane Korać i Davida Dragojevića. Subotićeva ne želi da se priseća ružnog perioda, ali joj je teško, jer njena ćerka i dalje zapitkuje o bivšem vereniku, kao i o njegovoj majci Biljani Dragojević. Podsetimo, pre nego što je David javno prevario Aleksandru sa Koraćevom, Subotićeva se nalazila u njegovoj porodičnoj kući, a o maloj Magdaleni je brinula Biljana. Samo nekoliko dana kasnije Biljana je okrenula priču i počela da iznosi ružne reči na račun zadrugarke.

Pitala je i za Biljanu i za Davida, ali ta žena mi se toliko zgadila - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Zadruga 2

'