AKTUELNO

Lepa pevačica i njen suprug neizmerno se raduju prinovi.

Pevačica Nikolina Kovač iznenadila je domaću javnost danas, kada je objavila da će ona i njen suprug Saša Kapor uskoro postati roditelji devojčice, a dodatni šok usledio je kada je saopštila da je u šestom mesecu trudnoće!

Foto: Privatna arhiva

- Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nešto želimo. Naša želja da postanemo roditelji jedne male princezice je na korak od ispunjenja. Draga naša devojčice, draga Nikoleta, čekamo te sa velikim nestrpljenjem - napisala je Nikolina, čija je objava podigla ogromnu prašinu na društvenim mrežama!

Mnogi su se odmah zapitali zbog čega je šest meseci krila da je u blagoslovenom stanju, a mi smo je pozvali da joj čestitamo na lepim vestima, ali i saznamo zbog čega je tek sad s javnošću podelila informaciju da ona i Saša očekuju devojčicu.

- Nismo krili! Kako sam krila? Stalno sam se pojavljivala i u emisijama i u javnosti, samo što nisam vukla ljude za rukav i govorila:“Trudna sam!“. Nekako... Dok čovek ne uradi sve moguće analize, dok ne bude siguran... Meni je to na prvom mestu. Kad je krenuo da mi se vidi stomačić, onda sam to želela da podelim sa ljudima. Bukvalno, sve do pre nedelju dana stomak mi se nije ni nazirao... A kad sam nekim ljudima, koje privatno poznajem, rekla da sam u četvrtom mesecu, rekli su: „Ma, nema šanse, lažeš!“ - kaže Nikolina za Pink.rs i nastavlja:

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

- Normalno sam funkcionisala, radila sam... Da me je neko pitao u emisiji da li sam u drugom stanju, rekla bih bez bilo kakvog problema. Nisam krila, nego čovek dok se sam ne uveri da je sve OK... Mislim, sad smo mirniji u glavi - iskrena je lepa pevačica.

U trudnoći joj se telo dosta promenilo, a oni koji nisu znali da je trudna mislili su da se podvrgla plastičnim operacijama.

- Poprsje mi je drugačije, pa su svi mislili da sam nešto uradila, pa su me kritikovali:“Jao, Nikolina, baš si preterala, nemaš ukusa“... Ali sve je to posledica stanja u kom se trenutno nalazim - kaže Nikolina i dodaje da je njen suprug Saša bio oduševljen kada je saznao da će dobiti devojčicu, kao i njihov sin Nikolaj, koji se raduje seki.

- Oduševio se, svi smo se oduševili jer smo to i priželjkivali! Čak sam i odmah na početku, čim sam saznala da sam u drugom stanju, znala da je devojčica – tako sam se nekako osećala. Dodatno su mi se probudili ti ženski hormoni, iskreno. Što se Nikolaja tiče, i pre nego što sam zatrudnela, uvek je dogovorio kako želi seku, kako želi devojčicu... Uvek se izjašnjavao da bi voleo da ima seku - kaže Nikolina, koja će svom sinu prvencu vrlo brzo ispuniti najveću želju.

D. T.

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

#Trudnoća

'