AKTUELNO

Sve je bilo u najboljem redu dok se na beogradskom aerodromu nije pojavila koleleginica Goge Sekulić.

Iako se iz Ciriha nakratko vratila u srpsku prestonicu zbog privatnih obaveza, premijerna ekipa uspela je da uhvati pevačicu Gogu Sekulić i sa njom porazgovara o aktuelnim temama. Ona je za "Premijeru" otkrila da nije istina da se udala, ali je, ipak, stavila prsten na ruku.

Foto: Printscreen

- Ja sam se, zaista, verila. Eto, Saša Matić mi je prvi čestitao veridbu, zatim Ana Nikolić, Dara Bubamara, Aco Pejović - rekla je Goga i otkrila da joj smetaju novinski natpisi o njenoj navodnoj trudnoći.

- Saznala sam iz jednog dnevnog lista da ne mogu da zatrudnim normalnim putem, pa da moram da idem na veštačku oplodnju. Što je najveći hit, saznala sam i da imam termin u februaru za veštačku oplodnju. Za sad sam zdrava, sve može prirodnim putem. Mi se ne opterećujemo, opustićemo se, pa kada se to bude desilo - super. Trenutno je sve savršeno - rekla je Goga.

Foto: Printscreen

Iako je intervju tekao u najboljem redu, iznenadni dolazak jedne pevačice promenio je sve - na beogradskom aerodromu zatekla se i Dara Bubamara, kojoj se Goga veoma obradovala. Čim se pozdravila sa koleginicom, Dara je otkrila da je upravo ona kumovala poznanstvu Goge i sportiste Igora Domanovića, za kojeg se verila.

Foto: Printscreen

- Sedele smo u kafiću u Cirihu, pile piće. Ušao je fin dečko, lepo izgleda i ja joj kažem:"E, ovo je dečko za tebe". Okrenule smo se i nastavile dalje priču. Prošlo je mesec-dva, srećemo se nas dve na aerodromu i kaže mi Goga:"Hej, samo da znaš, zabavljam se sa onim dečkom kojeg smo sreli u kafiću, lepo nam je". Baš sam bila srećna - rekla je nasmejana Dara i za "Premijeru" progovorila o nedavnom hapšenju svog sestrića.

Foto: Printscreen

- Imao je neki problem, ništa strašno, sve je to malo naduvano - rekla je Dara.

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Goga Sekulić

#pevačica

'