AKTUELNO

Izgleda neviđeno dobro!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić više od četiri decenije proveo je sa suprugom Gordanom, a malo ko pamti da je pre nje njegova velika ljubav bila pevačica Milena Plavšić. Ona je tada bila na početku svoje karijere, dok je on već bio popularan, a kako se priča, trebalo je čak i da se venčaju. Iako se Šaban brzo oženio Gocom, Milena i on obnovili su svoj prijateljski odnos i 2001. godine snimili duetsku pesmu "Veruj mi", a pevačica, koja danas ima 63 godine, pokazala je da i u sedmoj deceniji izgleda sjajno!

Foto: Privatna arhiva

Vrele letnje dane iskoristila je za beg iz Beograda u još vreliji Egipat, gde odmara već nekoliko dana. Ona je odabrala jedan od ekskluzivnijih rizorta u čijim čarima uživa, dok njeni pratioci uživaju u prizorima kojima ih svakodnevno iznenađuje.

Foto: Privatna arhiva

Pevačica se skinula u bikini i vitkom figurom pohvalila na društvenim mrežama, gde ju je sačekala salva komplimenata na račun njenog izgleda, koji je u 63. godini više nego sjajan!

Foto: Privatna arhiva

Vitka linija, zanosne obline i blistavi ten  samo su neke od stvari zbog kojih su joj odmah pozavidele mnogo mlađe dame.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Milena Plavšić

#Šaban Šaulić

'