AKTUELNO

Vaša omiljena nedeljna emisija "Premijera - Vikend specijal" i ovog puta u vaše domove donosi najsvežije i najzanimljivije vesti o poznatima, kako sa domaće, tako i sa regionalne javne scene.

U studio kod Ognjena Nestorovića stiže Luna Đogani, pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Luna je još tokom boravka u "Zadruzi" izrazila želju da započne pevačku karijeru, a ova želja joj je i ispunjena. Po izlasku iz najpopularnijeg rijalitija na Balkanu, Lunu su sačekale pesme, ona je posao u studiju završila, a sada je ostalo da se snime spotovi. Luna će prvu pesmu "Deveti krug" predstaviti upravo ove nedelje u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: puremedia2409

Pored Lune u studio dolazi i Jutjub senzacija, Bogdan Ilić - u svetu društvenih mreža poznatiji kao Baka Prase. Osim što njegov Jutjub kanal prati više od 1.300.000 korisnika, Baka Prase je popularan i na društvenoj mreži Instagram. Ipak, nedavno mu je profil od više od 600.000 pratilaca bio hakovan, ali je na sreću uspeo da ga povrati. O situaciji na društvenim mrežama i velikoj popularnosti, ali i muzičkoj karijeri, Baka Prase govori u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: Printscreen Instagram/bakaprase

Premijerna ekipa bila je na svim važnim događajima, ne samo u zemlji, već i u regionu, pa ćete tako videti kako je izgledao nastup Aleksandre Prijović na jednom beogradskom splavu, Severinin koncert u Knjaževcu, ali i nastup Svetlane Cece Ražnatović u jednom popularnom crnogorskom klubu.

Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Premijeran broj ove nedelje biće godišnjica hapšenja Kasandre. Nijedna telenovela nije dostigla popularnost serije "Kasandra", a kada je glavna junakinja uhapšena, građani Srbije su masovno potpisivali peticiju da se ona oslobodi. Šta poznati kažu o ovome, videćete u anketi ove nedelje.

Kada je reč o "Premijernoj temi", u ovonedeljnoj emisiji bavićemo se onim što se dogodi kada se pomešaju muzika i politika. Saznaćete čiji nastupi u pojedinim balkanskim zemljama nepoželjni i kako pevači i pevačice komentarišu ovu pojavu, budući da muzika ne bi trebalo da poznaje granice.

Tokom nedeljne retropsektive, videćete kako je voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević proslavila rođendan i koje kolege su bile deo njenog slavlja, ali i šta se to novo događa u životima Slobe Radanovića i Mije Borisavljević.

Foto: Pink.rs/M.Popović, TvPink Printscreen

Ove nedelje prerano nas je napustila Dijana Milojković, misica koja se godinama borila sa opakom bolešću. Uprkos svemu, Dijanu nikad nije napustio optimizam, a svoju priču nesebično je delila sa svima i pokušala da pruži podršku i ohrabrenje onima koji vode najteže životne borbe. Dijanina smrt potresla je celu Srbiju, kako one koji su imali čast da je upoznaju, tako i one koji su je znali samo preko malih ekrana. Brojne poznate ličnosti oprostile su se od Dijane, a priču o životu i borbi ove hrabre devojke gledaćete ove nedelje u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: Printscreen Instagram

Stefan Đurić Rasta je u poslednje vreme bio u centru pažnje, ali ne zbog svojih pesama, već zbog skandala koji su povezivani sa njegovim imenom. Naime, reper je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavio da su jednog člana izbacili iz njegove "Balkaton Gang" grupe zbog konzumiranja heroina. Ova njegova objava naišla je na brojne reakcije, a prisetićemo se i njegove oštre kritike nove pesme Emine Jahović, kada ju je nazvao "kopijom Senide", što je naišlo na osudu javnosti.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" danas tačno u 14 časova na TV Pink!

Pink.rs

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Luna Đogani

#Premijera-Vikend specijal

'