AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa sudbinom!

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je pre godinu dana pucnjavi koja se dogodila u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu oko 20 sati uveče, a napadači još uvek nisu identifikovani. Njegova supruga misica Sanja Papić tragičnu vest primila je u Hrvatskoj, na čijom je primorju u tom trenutku odmarala sa zajedničkom ćerkom Larom.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Tanjug

Povodom godišnjice smrti njegova supruga se oglasila emotivnom i potresnom porukom na Instagramu, koju je podelila uz njihovu zajedničku fotografiju sa ćerkicom.

Šaljem ti tajne poruke dahom noćnih vetrova, a ne znam da li prolaze pored rajskih vrtova... Sa druge strane jastuka. Ljubav ne umire - napisala je Sanja.

Tužnu godišnjicu Sanja Papić je zajedno sa njegovim sinom Petrom, rođacima i prijateljima, obeležila pomenom na Novom groblju u Beogradu, gde je Miša sahranjen. Porodica i prijatelj i dalje su neutešni, a na društvenoj mreži Instagram mogu se pročitati poruke koje su prijatelji posvetili pokojnom advokatu, a koje je Sanja podelila. Više o tome pročitajte OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Sanja Papić

'