AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" u svojoj porodici ima još jednog pevača.

Folk zvezda Dragana Mirković od 2014. godine više nije jedina osoba u svojoj velikoj porodici koja se bavi muzikom, budući da svoj put velikim koracima krči i Robert Bijelić, rođak njenog supruga Tonija Bijelića.

Foto: Privatna arhiva

U pitanju je Robert Bijelić, koji je zajedno sa ženskom muzičkom grupom "Ministarke" napravio sjajnu atmosferu na jednoj proslavi u švajcarskom gradu Lozana. Njihov energični nastup publika je nagradila ovacijama, a tokom koncerta pevali su zajedno sa publikom i pravili selfije.

Foto: Iggy

Foto: Iggy

Nastup je otvorio Robert otpevavši svoj hit "Nisi ti ta", koji je naišao na odličan prijem kod publike koja je bila sjajno raspoložena i tokom izvođenja hitova "Moje jedino", "Uno momento" i "Duni vetre" grupe "Ministarke".

Foto: Iggy

Foto: Iggy

Nakon četvoročasovnog druženja sa mnogobrojnom publikom, "Ministarke" i Robert završili su nastup i obećali fanovima da će novo druženje sa njima zakazati vrlo brzo.

Podsetimo, Robert je 2014. godine  izdao svoj prvi CD sa kojeg se izdvojila pesma "Znam", a do sada je već dva puta bio specijalni gost na velikim solističkim koncertima Dragane Mirković - u "Kombank areni" i u Vrnjačkoj Banji.

Autor: D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Edita Aradinović

#Toni Bijelić

#pevač

#pevačica

'