AKTUELNO

Evo kako su im uzvratili!

Nedeljama unazad svi bruje o pomirenju bivšeg učesnika "Zadruge" Davida Dragojevića i njegovog brata Dejana, sa kojim dugo nije razgovarao. Posle mnoštva ružnih reči, uvreda, pa čak i kletvi, braća su se izmirila u Sarajevu, gde Dejan živi sa suprugom Dalilom, sa kojom se Dragojević takođe izmirio.

Foto: Printscreen Instagram

Njihovom susretu u Sarajevu, o kojem svi bruje, prisustvovala je i Davidova devojka, bivša zadrugarka Ana Korać. Ona je nakon posete Dalili i Dejanu puna utisaka na sva zvona govorila o njima dvoma, o kojima ima samo reči hvale. Kako je istakla, stalno su u komunikaciji, a posle susreta u Sarajevu brzo su zakazali naredni, ovaj put u srpskoj prestonici... I to večeras.

Foto: Printscreen Instagram

Dalila i Dejan stigli su u Beograd, pa se brže-bolje našli sa Anom i Davidom, koji su jedva čekali njihov dolazak. Odmah su rešili da ih iznenade, te su ih izveli na večeru u jedan poznati prestonički restoran u kom su uživali u ukusnoj hrani, piću i zanimljivim razgovorima koji su Dejanu i Davidu sigurno nedostajali svih ovih godina.

View this post on Instagram

#family 👫👫❤✨

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Dragojevići su sa svojim lepšim polovinama pozirali za Instagram, gde ih je dočekala salva uglavnom najpozitivnijih komentara.

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'