AKTUELNO

Čuo se sa Zolom, pa je ispričao sve detalje razgovora!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je modnu blogerku Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i Bane Čolak koji su bili najbolji prijatelji tokom rijalitija ''Zadruga 2''.

Večeras se zadrugari suočavaju sa glasom publike, pa se uključila gledateljka koja je imala samo reči hvale. Odmah je postavila pitanje Snežani vezano za njeno takmičenje u Beloj kući i šta su joj najbliži zamerili.

Foto: TvPink Printscreen

Slušajući i gledajući ove stvari veoma mi je loše, pozdrav za sve koji vas podržavaju, jedva čekam septembar da vidim ko će ući. Želela bih da pitam gospođu sudiju nešto - ja bih da vas pitam, po izlasku iz "Zadruge" kakve ste sve utiske dobili od strane naroda i šta su vam rekli prijatelji i najbliži? I da li vam se unuka obradovala? - upitala je gledateljka.
Ja sam dobijala samo kompliemtne zbog dostojanstva, samokontrole, ništa neprijatno nisam doživela. Kolege, advokati, prijatelji, kad je bila žurka prilazili su mi ljudi iz publike, samo najlepše utiske nosim. Obostrano smo se obradovale, porodica mi ništa nije zamerila. Divno provodimo vreme - odgovorila je Snežana, a potom je gledateljka upitala Baneta da li je u kontaktu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se čuo sa Zolom, u Derventi je sa svojom porodicom, uskoro počinje da radi, ima već neke zakazane nastupe. Dobro je, počeo je da trenira i smršao je. Mislim da nije u kontaktu sa Miljanom, ja sam ga pitao šta se dešava, on je rekao da ne zna ništa, Hvala Bogu da se to završilo i neće da ima ništa sa time više. On kaže da je to za njega gotova priča - odgovorio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'