AKTUELNO

Ne krije da je zadovoljan svojim novim izborom

Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" povela je intervju sa  Slobom Radanovićem pred jedan od njegovih nastupa na crnogorskom primorju, a kako je talentovani pevač nedavno počeo da kači misteriozne fotografije sa svojom novom devojkom i tako zaintrigirao širu javnost, ovom prilikom je dao izjavu o novoj izabranici.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'PRVA POBEDNICA SE NE ZABORAVLJA' Kija žestoko potkačila Lunu, a potom i Anabelu: Svi misle da je ove reči uputila BAŠ NJOJ (VIDEO)

(To je) osoba koja me razume, koja shvata ovaj posao, koja je stvarno privržena meni, to mi pokazuje na sve moguće načine, mislim da zaslužuje svu moju pažnju - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Njega je zanimalo da li očekuje da vidi Kiju na svom nastupu, pošto i ona boravi u Crnoj Gori, kao i da li će joj Sloba otpevati pesmu ako se pojavi.

Voditelj Božo Dobriša nije mogao da se ne dotakne Slobinih bivših ljubavi, Kristine Kije Kockar i Lune Đogani.

Ne očekujem, stvarno. Kod mene na nastup je svako dobrodošao, ako se osećaju prijatno kod mene na nastupu, onda su dobrodošli. Bolje bez pesme, ima njoj ko da peva. Ja ne znam, ni ne zanima me (ko joj peva) - naveo je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se nedavno pisalo, Marko i Luna su bili u bioskopu u isto vreme kada i Sloba sa novom devojkom. Međutim, do susreta nije došlo.

Veruj mi, nisam ni primetio da su oni tu, dok neki momci nisu počeli da se smeju. Nisam ni primetio, niti je došlo do susreta. Odavno je stavljena tačka - završio je Sloba.

Ceo intervju sa Slobom možete pogledati u nastavku.

M.P.

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'