AKTUELNO

Nije joj ostala dužna!

Bivša zadrugarka Maja Marinković odlučila je da odgovori svojoj bivšoj cimerki iz Bele kuće Dorotei Jovanović na sve što je rekla o njoj tokom emisije "Zadruga - Narod pita".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je već poznato, tokom emisije Dorotea je bila veoma drska, pa je u jednom trenutku ušla u žestoku raspravu sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Nakon toga, dotakla se i rasprave sa Majom, pa je o njoj iznela uvredljive uvrede. Marinkovićeva je odlučila da joj žestoko uzvrati, pa bez dlake na jeziku govori za Pink.rs.

Malo sam nešto ispratila... Znate kako, ja nemam nikakav problem da izađem na splav, ljudi me gledaju kao devojku bez ikakavih mrlja na obrazu. A što se nje tiče, ona je 35-ta ili već koja po redu, tako da mene ona može samo da komentariše. Ona nema osnovnu kulturu da ispoštuje voditeljku, verovatno to ide iz kuće. Još malo kreće vašar u Guči, tako da će ona imati performans pod šatrom, da zabavlja čike, što je rekao Miki. A budući da je izašla bez komentara, ona mene može samo da komentariše. Ništa, očekujemo je na vašaru. I još jedna stvar koja mi je zaparala uši, čula sam da je komentarisala da sam ja radila sa 15 godina po kafanama ,a ja sam tek sa 19 godina radila kao hostesa. Pritom, nisam imala potrebu da radim, jer mi je otac sve obezbedio u životu, to sam radila jer sam želela. Ona je kao maloletna radila oko striptiz šipke, pa smo je videli pijanu da pleše. Moj tata je držao takve barove, pa ćemo je rado zaposliti tamo. I još jedna stvar, Miljkovićev i njen s*ks, ja i te kako stojim iza toga da je bilo toga. Odgovorno stojim iza toga, ona je meni to rekla dok smo se družile, klip postoji, ona može samo da negira, verovatno je bila mrtva pijana pa se ne seća. Njoj se to svakodnevno dešava, tipa Karađorđevo godište - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će joj Dorotea odgovoriti na ove reči, preostaje da vidimo.

O. B.

#Zadruga 2

'