AKTUELNO

Lepe reči imala za bivšu cimerku.

U emisiji "Zadruga, narod pita" večeras gostuju Sanja Stanković i Maja Marinković. Sanja je tokom boravka u "Zadruzi" i ovoga puta privukla pažnju svojom vezom sa Matorom i mnogobrojnim situacijama u kojima su se našle, dok je Maja izazvala pozitivne reakcije nakon što je Marka Miljkovića polila šerpom punom mleka.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja se uključila u program, želela je da od Maje čuje šta misli o Ani Korać. Marinkovićeva je istakla da ne smatra da je Koraćeva loš čovek i da je prema njoj bila super. Maja se dotakla i Aninog bivšeg dečka Karla, ali i sadašnjeg momka Davida Dragojevića.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Bilo bi ružno da ja tu devojku vređam, ona je prema meni ispala fer u Zadruzi. Šta ona radi u privatnom životu, to mene ne interesuje. Za tu situaciju za Karla sam rekla istinu, jer je moja drugarica bila sa njim. Bilo mi je čudno tada što Ana nije mogla da se seti kada je bila sa njim, kao da nije govorila istinu. Na kraju se ispostavilo da Ana zna tu devojku - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga situacija je bila za Minu. Ja se sa njima ne družim, ali Ana je prema meni bila super. Nisam videla nijedan klip da me je vređala, da je govorila nešto loše o meni, nikada me nije napala u Beloj kući. Ne podržavam to što je uradila Aleksandri, ne podržavam prevaru i bila bi čistija da su to uradili na kulturniji način, da je David raskinuo sa Aleksandrom. Između Ane i Davida postoje emocije, ali da je David lagao Aleksandru, mislim da jeste. Ne može devojka da se preboli za tri dana - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona i ja se nismo čule nakon one emisije kada je ispala svađa, ali ona nije loš čovek - ubacila se Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Maja Marinković

'