AKTUELNO

Neće moći još da se useli.

Popularna pevačica Milica Pavlović uspela je da "ugrabi" nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila nakon silnih obaveza, planirajući da se useli u novi stan čim se vrati. Pevačica je pazarila stan u jednom luksuznom delu Beograda, iskeširala je i renoviranje, ali izgleda da nije baš sve išlo po planu.

Foto: E - Stock

Ali jedno iznenađenje sačekalo ju je tik pred povratak u srpsku prestonicu.

Milica je nedavno kupila stan u jednom luksuznom naselju u Beogradu za koji je izdvojila 270.000 evra, a za samo renoviranje i opremanje je dala 50.000 evra. Trebalo je da se po povratku iz Crne Gore već useli i odvojila je dane koji su joj za to potrebni, ali majstori nisu završili sve radove. Ovo je Milicu dodatno iznerviralo jer joj to pomera sve planove. U prvi mah je pobesnela, ali se brzo smirila i odlučila da produži odmor. Ona je ostala još nekoliko dana u Crnoj Gori, a i na nastupe je odlazila upravo odatle -  rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Mislila sam da ću se useliti ove nedelje ali očigledno još malo strpljenja treba. Na crnogorskom primorju odmaram po dan-dva jer imam udarnički tempo i četiri puta nedeljno pevam u različitim gradovima, posvećena sam i četvrtom studijskom albumu, a za jesen spremam jedan projekat koji će biti na nivou Balkana - ispričala je pevačica.
View this post on Instagram

💉 Wearing | @biljanatipsarevic

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pink.rs

#Milica Pavlović

'