AKTUELNO

Novinar je na večni počinak ispraćen uz Merlinovu pesmu.

Igor Bulat, poznati novinar i voditelj i brat pevača Marka Bulata, preminuo je u ponedeljak u 48. godini nakon kratke i teške bolesti. Sahrana je održana u sredu, a tada je bio prisutan i pevač Dino Merlin koji je bio veliki prijatelj preminulog Igora. Merlin je sve vreme plakao za Bulatom kog su ispratili na večni počinak upravo uz njegovu pesmu "Ptica bijela".

Foto: Prinscreen YouTube/Alcatraz Pfc, Pink.rs/Ivan R.

Inače, Dino Merlin je pokušavao na sve načine da pomogne svom prijatelju, nakon što je saznao da je Bulat teško oboleo. Popularni pevač čak je, navodno i skupo platio Bulatovo lečenje u Turskoj. Dino je sam ponudio pomoć Igoru i saznao da u Istanbulu postoji najsavremenija terapija za ovakvu vrstu opake bolesti.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Dino i porodica Bulat su jako vezani. Njihovo prijateljstvo traje više od 20 godina, a počelo je kroz posao. Igorova supruga Dada, inače poznata menadžerka, učinila je mnogo za Merlina u momentu kad se u Srbiji o njemu nije baš lepo pričalo i pisalo. Ona je bila ta koja je organizovala njegove koncerte 2015. godine u Beogradskoj areni, prva ga je dovela u Beograd posle više od 20 godina. Merlin joj je vrlo zahvalan na tome - priča izvor.

Foto: Prinscreen YouTube/Alcatraz Pfc, Informer

Kad je Dada rekla Dinu da je Igor bolestan, on je odmah kazao: "Računaj na mene za sve što treba." Posle izvesnog vremena javio je Dadi da je pronašao dobru terapiju za njenog supruga u Turskoj i da će on platiti lečenje. Tako je i bilo. Igor je bio na terapiji u Istanbulu, postojali su mali pomaci nabolje, ali, nažalost, bolest se ubrzo vratila još jače i agresivnije. Dinu je baš teško palo kad je čuo da njegovom prijatelju ipak nema spasa. Skoro svaki dan je zvao Dadu, raspitivao se za njega, nudio pomoć - dodaje izvor.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Šta ja da kažem na to? Dino nije došao zbog mene na sahranu, već zbog Igorove porodice. Oni su sarađivali, družili se, poštovali i voleli. Hvala vam - rekao je kratko Marko Bulat.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Podsetimo, Igor Bulat bio je dugogodišnji novinar, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. Tokom svoje karijere bio je i voditelj, a poslednjih godina se bavio problemima građana u srpskoj prestonici.

Pink.rs

#Dino Merlin

#Igor Bulat

'