AKTUELNO

I ovog četvrtka na TV Pink u popularnom šou programu očekuju vas brojna iznenađenja i dobra zabava.

U šou programu "Ja imam talenat" i ove nedelje očekuju vas takmičari koji će pokušati da osvoje srca četvoročlanog žirija i prođu u dalje takmičenje. Glumica Danica Maksimović, glumac Srđan Žika Todorović, popularni bračni par - pevačica Ana Nikolić i njen suprug reper Stefan Đurić Rasta, će se i ovog puta sjajno zabaviti, a kome će dati svoj glas i koji talenat će ih osvojiti, videćete u najnovijem izdanju emisije koja je osvojila srca gledalaca širom regiona.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan kandidat uspeo je da raspameti Anu Nikolić koja nije krila simpatije prema njemu. Reč je o kandidatu koji svira violinu, i neodoljiv je!

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj mališan je pridobio simpatije celog žirija, a Ana nije odolela već je zaigrala dok je svirao violinu i na kraju je ovog kandidata i poljubila.

Foto: TvPink Printscreen

Srđan Žika Todorović je dobio poseban poklon od takmičara. Naime, on je dobio gaćice, a kako je reagovao na ovaj poklon, imaćete priliku da vidite u četvrtak na Televiziji Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite najnoviju epizodu šou programa "Ja imam talenat" koji je na kanalu Televizije Pink ovog četvrtka od 21:15.

Autor: J. V.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#emisija

#pevačica

'