AKTUELNO

Nakon duetske pesme “Voleti tebe” sa suprugom Danijelom Karić, Mileusnić je rešio da uplovi u muzičke vode.

Koreograf i državni prvak u modernom plesu, Ivan Mileusnić, juče je na iznenađenje mnogih pustio svoju prvu solo pesmu “Panama”. Na ovom projektu je radio mesecima, a mnoge je iznenadilo što je on ušao u ove vode.

Kako i sam kaže, ovo je za njega bio veliki izazov a ples, a samim tim i muzika, su njegov život, tako da jedva čeka da čuje komentare na ovaj projekat.

Foto: Promo.

- Veoma sam uzbuđen a kada sam čuo pesmu “Panama”, odmah sam je kupio a tek kasnije odlučio da je baš ja i otpevam. Svi znaju da je pels moj život, godinama držim plesnu školu i to je moja profesija. Međutim, nakon što sam sa mojom suprugom otpevao duet “Voleti tebe”, čini mi se da sam se opustio i shvatio da izazova nikad dosta i da treba svakom da se prepustim- rekao je Mileusnić i ispičao nam sa kim on pravi poređenje kada je muzika u pitanju.

- Jedan je život i jedna prilika da ostvarimo sve ono što nas čini srećnim. Ne želim da me starost pita što mi mladost nije ispunila nešto što sam mogao (smeh). Imam puno jos ideja i planova.

- Eto na primer Derek Houf, moj kolega sa podijuma i nekadašnjih zajedničkih takmičenja, pravi dar mar u Americi. Bio je svetski prvak u latino-američkim plesovima, potom koreograf u Plesu sa zvezdama i još nekim formatima, sada je i propevao i pokrenuo svoj šou program pod nazivom “World of dance”, gde je u žiriju zajedno sa Dženifer Lopez i NeYo-om. Pokrenuo je svoju turneju po Americi. Peva i igra sve vreme tokom celog nastupa.

Autor: Pink.rs

#Danijela Karić

#Ivan Mileusnić

'