AKTUELNO

Bili su dobri, ali svemu je došao kraj.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditelja i urednika Pink.rs Darka Tanasijevića su bivši zadrugari Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon. Njih dvojica će sa voditeljem razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Voditelj Darko upitao je Brendona o njegovom odnosu sa Zoricom Marković nakon emisije u kojoj su zajedno gostovali. Branislav je svojim stavom izgleda stavio tačku na lepo druženje, kako on tvrdi sa pevačicom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bili smo prijatelji, ja sam je zvao drugarka bubamara, do momenta u studiju kad je ona htela da napravi performans kada me je polivala sa vodom. Ne branim je i ne opravdavam, ona je želela da napravi neku scenu, a moje lično mišljenje je da je to malo zastarelo. To se dešavalo pre 10 godina. Ja sam čitao komentare ispod snimaka, gledaoci su je i te kako osudili i okarakterisali ne tako pohvalnim nazivima, ali ne znam, opet namera je njena bila da izazove neku reakciju kod mene. Ja ne mrzim nikoga od rijaliti učesnika, meni je ona u rijalitiju bila vrlo draga, dosta toga mi je pomogla - ispričao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'