AKTUELNO

Sve je spremno za slavlje povodom rođendana Tare Đurić!

Pre tačno dve godine pop zvezda Ana Nikolić ispunila je sebi najveću želju - ostvarila se u ulozi majke i na svet donela ćerkicu kojoj su ona i njen tadašnji suprug Stefan Đurić Rasta dali ime Tara. Anina naslednica danas je napunila dve godine, što je bio više nego dovoljan povod da pevačica poseti studio poznatog tatu majstora i uradi nešto o čemu je dugo razmišljala.

Reč je o tetovaži s Tarinim imenom i datumom rođenja.

Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi.... Moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja... Moj monkey... Moja Tararira ili, kako ti kažeš, Tala... Moj ponos i najveća životna nagrada. Sećam se kao da je bilo maločas kada su mi te doneli prvi put - pomislila sam samo:"Bože, hvala ti na ovom blagoslovu". Bila si tako mala, a tako savršena... I eto, prođoše 2 godine kao tren... Srećan ti 2. rođendan draga moja malena devojčice! Voli te mama - napisala je Ana, posle čega su usledile brojne čestitke, ali i komentari na račun njene tetovaže.

Pevačica je potom pokazala svojim pratiocima da je sve spremno za Tarinu žurku - vredna mama ispunila je njihov dom ogromnim balonima, poklonima, dekoracijom i rođendanskom tortom koja ostavlja bez daha.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'