AKTUELNO

Odlično je podnela operaciju i samo nekoliko sati nakon iste, napustila je bolnicu.

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić danas je imala operaciju smanjenja grudi, a samo nekoliko sati nakon hirurškog zahvata ona se obratila svojim pratiocima iz bolničke postelje i otkrila da se oseća odlično, kao i da nema jake bolove.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA FOTOGRAFIJA ALEKSANDRE SUBOTIĆ NAKON OPERACIJE! Ljuba je uz nju sve vreme, a evo kako je protekao hirurški zahvat smanjenja grudi!

Foto: Printscreen Instagram

Ona je istog dana, samo nekoliko sati nakon intervencije, napustila bolnicu sa majkom Ljubom Pantović, a čim je stigla u svoj dom ona se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i obećala im da će im uskoro predstaviti rezultate operacije.

- Jedna pre operacije, a uskoro i jedna posle. Ovih dana. Nadam se da ću biti zadovoljna - napisala je Aleksandra Subotić u okviru storija na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Aleksandra je ovu operaciju dugo priželjkivala, a podršku za ovaj korak dobila je i od svoje majke sa kojom je odnos izgladila u rijalitiju ''Zadruga 2''. Subotićeva je trpela nesnosne bolove zbog prevelikih grudi, a čak je i kičma počela da joj se krivi.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

'